söndag 10 mars 2013

Nail Art Sunday: Depend 150

Söndag och jag testar nordic cap/star nails svarta (jepp, det är en onecoater!<3) med depend nr 150 över. Det är en klar bas med rött glitter i och hjärtan. Hjärtana var svåra att fiska upp, och det var inte så många..jag gillar tanken på sånahär lack, och jag älskar hjärtan, men det blev inte så himla snyggt.. 

naglar, nails, nagellack, nail polish, depend, hjärtan, heart
Depend 150 över svart

10 kommentarer:

 1. Vilken fin manikyr, jag tycker att det blev jättesnyggt! Men visst är det jobbigt med glitterlack där man verkligen måste fiska länge för att få upp figurerna, jag har ett lack med stjärnor och hjärtan som är såå svårt att få ur några hjärtan ur. Däremot lacket från OPI:s Mimmi Pigg-kollektion med hjärtan i, var helt okej att få upp hjärtana ur, så det är ett bra lack :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha kul att höra, har varit lite sugen på Mimmi pigg!

   Radera
 2. Jag tycker att det är snyggt, men kan absolut relatera. Man köper på sig massa lack med hjärtan och allt, sen får man sitta där och pilla och ha sig i hundra år för att få upp skiten/få dom på plats och sen efteråt är man inte nöjd ändå, hahaha...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, som tur är har jag lånat lacket! ;)

   Radera
 3. gillar glitterlack som är späckade med glitter. Det finns många sådana här typer av glitterlack på marknaden (Kleancolor har ju en del) med mönsterglitter i som är så få att det knappt räcker till en manikyr. Tyvärr tycker jag att hela idéen fallerar lite då.

  Nordic Star svart är bland de bästa svarta krämlack där är:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ska man glittra vill man ju göra det ordentligt!=)

   Radera
 4. Kul idé! Jag ogillar också jobbiga glitterlack med svårfångade mönsterglitter i. Har ett par stycken hemma som jag inte testat än så där håller jag tummarna för att samarbetsviljan är hög. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hoppas dom är snälla!

   Radera
 5. Snyggt! Hade faktiskt ingen aning om att depend hade ett sådant lack, är det från någon ny kollektion? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte, lacket är lånat av en kompis, men jag har inte sett det ute i nån affär iaf..

   Radera