tisdag 25 september 2012

"off topic glädje"

Här kommer ett helt "off topic" inlägg, hoppas ni står ut med det (eller läsa bara det röda )!;)

Jag började 2007 plugga Mat & Hälsa på SLU i Uppsala. 2010 hade jag läst alla kurser..men inte klarat allt och gjort många omtentor.  
Jag lät då allting bara vara, men har efterhand valt att ersätta vissa kurser med kvälls/distanskurser som jag läst ett par terminer senaste 2 åren.

När allt skulle va klart har min pojkvän verkligen hjälp mig (tack!) att hitta alla papper och vi har beställt olika intyg osv.

Jag har varit väldigt nervös och tänkt "jag har säkert räknat fel på nåt poäng och inte fått ihop 180 hp".

Igår ringde pappa och sa att jag fått ett rekommenderat brev..jag insåg snabbt att det måste ha med examensansökan att göra...jag var helt mjuk i benen och riktigt nervös...

Så nu har jag äntligen fått min kandidatexamen med huvudområde livsmedelsvetenskap!!
Äntligen har jag mitt examensbevis!!


Jag blev mycket, mycket gladare än vad jag trodde att jag skulle bli, har inte brytt mig så mycket tror jag, men nu är jag himla glad över det där pappret..! När man har kämpat så länge för något så känns det nog extra bra när allt tillslut är färdigt! 


Har du några kontakter inom livsmedelsbranschen får du gärna tipsa, nu vill jag ju ha ett roligt jobb! 4 kommentarer:

 1. Grattis!!

  btw.. kan du inte ta bort verifieringsrutan där man ska skriva in en radda bokstäver och siffror...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!Va bra att du säger till! Jag är tyvärr rätt oteknisk och blogger är inte min vän, men vi ska se om jag kan googla upp några tips på hur man gör! Får du fylla i varje gång?

   Radera
 2. Ja, varje gång....

  Det finns under inställningar i blogger. Inte så svårt alls, och då är jag inte särskilt teknisk heller...

  SvaraRadera
 3. Jag frågade eftersom jag bara behöver skriva in ibland=) Nu gick jag in och ändrade nåt, får se om det blir nån skillnad! Förstår att det är drygt, så om jag fixat det kanske jag får ännu fler härliga kommentarer!? Förresten, har du mailat mig ang. vinsten? varavacker@hotmail.com

  SvaraRadera