fredag 23 december 2011

Känsliga läsare varnas

Jag har inte klippt naglarna med nagelsax på över 1,5 år.

Nu är dock mina naglar i dålig kondition, de bryts bara av och igår gick ringfingernageln av riktigt långt ner så jag kände mig tvingad att ta till saxen.

 Smärtan i att klippa av sina långa (nåja) naglar kan nog bara förstås av nagelnördar, ni andra tycker jag är en tönt..men om jag ska vara seriös så blev jag på dåligt humör och jag känner mig stympad och t.o.m ful nu! Har man börjat ha långa naglar som är välmålade så blir det en del av ens personlighet, därför tror jag att det känns så konstigt när dom sen försvinner, ungefär som att klippa av en hand eller så! =(

Jag kanske ska starta en ny serie "att få tillbaka mina snygga naglar igen" ?

Kan du som läsare förstå min smärta nu??

Bilden nedan är tagen just efter de förödande tagen med saxen. Jag filade sedan till naglarna för att få dom lite jämna, och nu är tack och lov ett nagellack på..får försöka göra det bästa av situationen!

2 kommentarer:

  1. Usch jag förstår hur du känner dig och det är INTE kul. På vintern går alltid mina naglar av precis nedanför den fria kanten så jag måste fila ned till max, och det gör ONT. Men jag tröstar mig med att de växer bättre på sommaren... och att det är snyggt med mörka lack till korta naglar. Man får se det positiva :)

    SvaraRadera
  2. Ja, förut tyckte jag tjejer som sa att det gjorde ont när naglarna gick av var töntiga, men är man van med skyddande långa naglar så gör det ont, det får jag erkänna nu! Ja, jag får försöka se det positiva, och hitta knep på hur man vårdar dom och kanske får dom att växa snabbare!

    SvaraRadera