onsdag 5 december 2012

Svamppremiär

Depend har rätt nyligen lanserat "lackkit" med tillhörade "efektsvampar" detta är inget nytt under solen för lacknördar, jag jag har använt lite av en vanlig triangulär make up svamp idag.

Jag har en gång tidigare försökt på mig att svampa en gradient, men fick inte till det. Efter lite prat om det på Lacka-byt igår blev jag lite inspirerad.

Jag har ett lager av silverguldiga  MNY 445, jag struntade att det var VNL kvar.

Sedan svampade jag på vinröda Viva la Diva nr 110 (lite blodlikt?) ganska långt ner på nageln. Och avslutningsvis fixade jag tipparna med Viva la Diva nr 122.

Resultatet är långt ifrån perfekt och jag var inte ens speciellt noga..men jag fick iaf till en svampad effekt och det är coolt tycker jag, så fler gradienter kommer!

Jag har överlack på.

naglar, nails, nagellack, nail polish, viva la diva, MNY, gradient, svampning

3 kommentarer:

 1. Med denna metod kan man inte misslyckas!
  Menar inget illa nu men min första gradient såg ut som din, men efter att ha testat med metoden i länken blev det helt andra bullar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glömde lägga till länken, haha.
   http://www.glamour.com/beauty/blogs/girls-in-the-beauty-department/2012/05/gradient-nails-picture-tutoria.html

   Radera
  2. Hej! Tur att jag tog det på rätt sätt, mina bilder är faktiskt inte så vackra..helt klart värt att testa enligt länken du skickade, för det är ju en väldigt snygg effekt, men övning behövs för mig!! =)

   Radera